Tuotteet
Huomioi kirjainkoko
 

 


YRITYSHISTORIA

Myyntitoimisto Mäyrä Ky on Kp-Tekno Oy:n valtuuttama Puzer -keskuspölynimurien myynti-, suunnittelu-, asennus- ja huoltoyritys. Toiminta on aloitettu Tmi Jorma Mäyrä nimellä vuonna 1989 ja vuodesta 1998 lähtien on jatkettu Myyntitoimisto Mäyrä Ky:nä.
Takana siis 20 vuoden kokemus Puzer keskuspölynimureista!

Vuodesta 2009 lähtien valikoimaan on tullut myös Beam , Electrolux ja Sistem Air keskuspölynimurien myynti-, suunnittelu-, asennus- ja huoltoyritys.
TOIMINTATAPA

Asennussuunnittelu ja kustannusarvio annetaan asiakkaalle joko katselmuksen perusteella paikanpäällä tai asiakkaan lähettämien pohjapiirustuksien mukaan. Näin saadaan tarkka tarvikemenekki ja kustannusarvio.

Myymme ja asennamme keskuspölynimureita rakenteilla oleviin tai jo valmiisiin taloihin niin omakoti-, rivi- tai kerrostaloihin kuin myös kouluihin, konttoreihin jne. Ammattilaisten asentamana varmistetaan keskuspölynimurin toimiminen varmasti ja vaivattomasti.

Mikäli asiakas haluaa itse asentaa meiltä ostaman keskuspölyinmurijärjestelmän, annamme ilmaisen suunnittelu- ja asennusneuvonnan. Näin haluamme mitätöidä asennusvirheet.

Palveluumme kuuluu myynnin, asennuksen ja huoltopalvelun lisäksi myös Puzer, Beam , Electrolux ja Sistem Air -keskuspölynimurien täydellinen varaosa- ja tarvikepalvelu.